ΑΡΧΙΚΗ

Η εταιρεία, «ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΜΑΝΤΕ Ι.Κ.Ε.», “Fish Farms Mante P.C.” αποτελεί μια νεοσύστατη εταιρεία της οποίας τα μέλη δραστηριοποιούνται στον κλάδο της θαλάσσιας ιχθυοκαλλιέργειας από το 1989.

Η εταιρεία έχει ως αντικείμενο της την παραγωγή, πάχυνση και εμπορία θαλάσσιων Μεσογειακών ιχθύων. Η επιχείρηση διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο Ιχθυογεννητικό σταθμό με επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό καθώς και δύο μονάδες πάχυνσης ιχθύων.

Κύριο προϊόν παραγωγής της είναι η καλλιέργεια τσιπούρας και λαβρακίου, ενώ σε μικρότερες ποσότητες καλλιεργεί μυλοκόπι και φαγκρί. Η “ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΜΑΝΤΕ Ι.Κ.Ε.” αντιλαμβανόμενη την ευθύνη προς τον καταναλωτή έχει επενδύσει ιδιαίτερα, στην έρευνα και την ανάπτυξη

του προϊόντος, αφιερώνοντας χρόνο και χρήμα σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, εργαστήρια και στην κατάλληλη εκπαίδευση και ειδίκευση του προσωπικού της.

Έτσι η εταιρεία “ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΜΑΝΤΕ Ι.Κ.Ε.” αναζητώντας την κορυφή, σε μια προσπάθεια να αγγίξει το άριστο προϊόν, πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους προκείμενου να διαπιστωθεί ότι τα προϊόντα της πληρούν όλες τις καθορισμένες προδιαγραφές του ποιοτικού ελέγχου και της διεύθυνσης μάρκετινγκ.

Ο συνδυασμός όλων αυτών, με γνώμονα την ηθική και το σεβασμό προς το περιβάλλον οδεύει την επιχείρηση τόσα χρόνια και καταφέρνει να κερδίζει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών της.

section-footer

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΜΑΝΤΕ Ι.Κ.Ε.
ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΧΕΛΩΝΑ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ, Τ.Κ. 35013
Τ. 22380 51097 | Κ. 6974802001 - 6986400650
Email: [email protected]

Name
Email
Message

Yay! Message sent.
Error! Please validate your fields.
section-footer2
Copyright ©2016 Alws. Powered by www.ideogram.gr.

Developed by Mavroudi Georgia [email protected]